Jordbrukstransport – Specialist på att frakta ömtåliga produkter.

 

Jordbrukstransporter

AkkaFRAKT har transporterat jordbruksprodukter sedan mer än 70 år tillbaka. Varje år transporterar vi 1 miljon ton av bland annat spannmål, betor och potatis. Produkterna är ofta ömtåliga och kräver varsam hantering vid både lastning och lossning. Här kommer våra åkares långa erfarenhet och djupa kunskaper väl till pass, vilket uppskattas av både lantbrukare och kunder.

Hälften av Sveriges livsmedelsindustri finns i Skåne. Det ställer höga krav på den som arbetar med logistik och transporter. Ett samarbete med AkkaFRAKT har flera fördelar för dig.

Specialist på nyskördat

AkkaFRAKT har mer än 70 års erfarenhet av att leverera det bästa som skånska jordar kan erbjuda. Varje år transporterar vi en miljon ton betor, potatis, spannmål, utsäde och gödning. Våra chaufförer har gedigen kunskap om ömtåliga livsmedel – och varsamma händer vid lastning och lossning.

Rätt fordon i rätt antal

Under höst och vinter går lantbruk och odlingar i Skåne på högvarv. Då gäller det att din transportör har resurser. Som kund till AkkaFRAKT har du tillgång till ett trettiotal flak- och tippbilar med släp, liksom kranbilar och skåpbilar.

En del av våra fordon är specialutrustade med uppvärmning av flaken som är nödvändigt vid transport av potatis vintertid.

Fordonsflotta: Ett 30-tal flak- och tippbilar med släp med möjlighet till tipp både bakåt och åt sidan. Kranbilar, skåpbilar och truckbilar finns också tillgängliga.

Kontakta oss

    Mer information

    Specialtransporter

    Betongtransport