Vårt ord håller hela vägen— det kan du lita på.

Våra värderingar

Faktum är att våra kunder tycker att vi är bäst i branschen på att infria löften. Men vad innebär det att AkkaFRAKT håller hela vägen? Jo, några stora fördelar för dig som kund.

Engagerade åkare med kundfokus

AkkaFRAKT är en ekonomisk förening som består av ca 140 egna företagare. En klar majoritet av våra delägare har en lastbil – och den vårdar de ömt. Lägg till det att varje delägare vet att nöjda kunder är en förutsättning för att hjulen ska snurra i den egna verksamheten. Vinnaren är ditt företag, som får en samarbetspartner med förmåga att ta ansvar, lösa problem och göra det där lilla extra.

Stora resurser och bred vagnpark

”Vi behöver tjugo tippbilar imorgon. Kan ni ordna det?” Vi får ofta frågor som denna. Svaret? Ja, självklart. Det är möjligt eftersom AkkaFRAKT har ca 340 egna fordon. På så sätt är du säker på att alltid få hjälp – oavsett om det rör sig om en blixtinsats eller en större entreprenad. Vi har allt från tippbilar, kranbilar och distributionsbilar till dragbilar, jumbotrailers och liftdumpers – för att ta några exempel. Därmed har ditt företag alltid rätt fordon till rätt uppdrag.

Allt på ett ställe

Ca 340 fordon. Omkring 3 000 containrar. Terminal med kyl- och frysmöjligheter. Grus- och bergtäkter. Helhetslösningar inom återvinning. Som kund till AkkaFRAKT har du allt på ett ställe. Det sparar tid, energi och pengar.

Finns där du finns

Skåne är AkkaFRAKTs viktigaste marknad. Huvudkontoret finns i Malmö och vi har ett platskontor i Åhus. Dessutom är våra fordon utspridda från Smygehuk till Bromölla. Därmed är vi snabbt på plats när du behöver oss.

Kundvänliga IT-lösningar

För kunder som vill effektivisera hantering av sina transportbeställningar erbjuder vi EDI-integrationer som går ut på att order- och faktureringsuppgifter överförs automatiskt mellan kundaffärssystem och vårt affärssystem. Det minskar manuell hantering och minimerar risken att mata in felaktiga uppgifter – vilket förenklar hanteringen och sparar både tid och pengar. Det som tidigare tog timmar att göra kan nu lösas med en enkel knapptryckning! Som kund hos AkkaFRAKT har du alltid tillgång till vår KundWEBB där du kan följa dina uppdrag och se vilken status de har samt ta del av uppföljningsdata.

Våra certifieringar

AkkaFRAKTs ledningssystem för kvalitet- och miljö är sedan många år tillbaka certifierat enligt ISO 9001 och ISO14001. Våra certifikat utgör bevis på att vårt miljö- och kvalitetsarbete håller måttet samt bekräftar att vi har ett strukturerat sätt att arbeta på. Certifiering enligt ISO innebär även att vi åtagit oss att ständigt förbättra våra processer och utveckla vår verksamhet i syfte att möta våra kunders behov och krav samt uppfylla – helst överträffa deras förväntningar. Som ett led i vårt utvecklingsarbete ingår att aktivt verka för att förbättra fordonens miljöprestanda, minska beroendet av fossila bränslen samt effektivt utnyttja våra resurser.

Senaste