Transportledare Miljö

AkkaFRAKT är en av de ledande aktörerna inom transport och logistik med säte i Skåne. AkkaFRAKT har en effektiv, flexibel och marknadsanpassad organisation för att kunna möta de krav som ställs idag och kommer att ställas i framtiden. Den huvudsakliga geografiska verksamheten finns i södra Sverige. Med värderingar som Rätt från början – Maximera kundvärdet – Jag för laget har AkkaFRAKT byggt en kultur som ger förutsättningar för att nå framtida mål och vision

Tycker du om planering, resursmedvetenhet och kommunikation? Trivs du med att arbeta i en varierande roll där det händer mycket? Vill du vara en del av ett bolag som värderar noggrannhet, service och utveckling? Då ska du söka denna tjänst idag!

Om rollen

I rollen som Transportledare Miljö har du som huvudsaklig uppgift att ta emot order, planera resurser och fördela uppdrag. Det förekommer även att ha eget kundansvar för enskilda kunder där införsäljning kan bli aktuellt i samarbete med säljarna. Du arbetar aktivt med prissättning, administration och uppföljning samt har daglig kontakt med kunder, delägare och leverantörer. Därutöver utför du dina arbetsuppgifter i enlighet med de rutiner och riktlinjer som finns i såväl lagar som på arbetsplatsen.

Du kommer att få arbeta med;

  • Ordermottagning och registrering
  • Prissättning av leverans/uppdrag
  • Planera resursutnyttjande och fördela uppdrag, transportplanering, lastoptimering
  • Daglig kontakt med såväl kunder som medlemmar eller andra leverantörer
  • Införsäljning av tjänster och transportlösningar
  • Administration, fakturaberedning och registervård i affärssystem.
  • Skapa avtalsunderlag och följa upp transportuppdrag samt i viss mån deltaga på åkarmöte kopplade till verksamheten.

Vem är du?  

AkkaFRAKT söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du arbetar självständigt, noggrant och uppskattar en god struktur. Vidare har du en förmåga att fatta beslut och prioritera i perioder med högre tempo samt en uthållighet som hjälper dig slutföra dina arbetsuppgifter. Du är en god kommunikatör som trivs med att skapa långvariga relationer. Att agera serviceinriktat och affärsmässigt ser du som en självklarhet samt att du har en prestigelöshet som tar dig framåt.

Viktigt för tjänsten

Lägst gymnasieutbildning med inriktning transport, logistik och/eller administration.
Tidigare erfarenhet från kundkontakt, försäljning och/eller orderhantering.
God dator- och systemvana, framför allt Officepaketet och CRM-system.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Förmåga att prioritera och tänka resursmedvetet.

Låter detta som din nästa möjlighet? Sök tjänsten genom att mejla CV och personligt brev till julius.ornsater@akkafrakt.se senast 14/1-2024.  Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.  

Tjänsten är på heltid 100%, tillsvidaretjänst och placeringsort Malmö

Ansökan med bifogat CV skickas till julius.ornsater@akkafrakt.se