Transportföretag och åkeri i Skåne

 

Transportföretag som hanterar olika typer av gods och material 

AkkaFRAKT är ett tryggt transportföretag som hjälper dig att transportera ditt gods på ett säkert och tidseffektivt sätt. Vi erbjuder skräddarsydda fraktlösningar och tar hand om alla sorters transportbehov. 

Vi erbjuder alla typer av transporttjänster såsom avfallstransporter, specialtransporter, byggmaterial, livsmedel och mycket mer. 

Trygg tempererad transport

Hos oss kan du beställa tempererad transport vilket innebär att ditt gods kommer att transporteras under kontrollerade temperaturer för att säkerställa att det inte skadas eller försämras under transporten. Detta kan vara särskilt viktigt för gods som är känsliga för temperaturer, till exempel matvaror, läkemedel eller kemikalier. 

Transport av olika slags av material

Som ett transportföretag så hjälper vi även till med transport av olika material såsom grus, jord, sten, betong och annat. Vår erfarna personal kan hantera olika typer av material på ett säkert sätt så att det kommer till slutdestination utan någon skada av till exempel regn, fukt eller smuts. Oberoende av vilket material du önskar ska transporteras, oavsett om det är vått eller torrt, stort eller litet, har vi en hållbar lösning.

Jordbrukstransporter från gård till marknaden

Vi utför jordbrukstransporter som till exempel potatis och spannmål. Vi hjälper dig att leverera dina jordbruksprodukter från gårdar direkt till kunder. Våra välplanerade transportlösningar förhindrar att produkterna skadas under leverans. Vi levererar smidigt och snabbt och ser till att gods transporteras effektivt från en plats till en annan.

Säkra transporter av styckegods

Vi erbjuder även transport av styckegods. Styckegods kan till exempel vara möbler, elektronik och andra föremål packade i lådor och kartonger. Styckegods kan transporteras med olika slags fordon, som till exempel lastbilar eller containrar. Vi hittar alltid den bästa lösningen för dig beroende på hur långt det ska fraktas och vilka logistiska utmaningar som finns. Transport av styckegods är en viktig del av logistik och spelar en avgörande roll för att säkerställa att företag och organisationer kan få tillgång till de föremål och material de behöver för att oavbrutet driva sin verksamhet.

Beställ transportlösningar i Malmö

AkkaFRAKT strävar alltid efter att du får din last i tid och på rätt plats. Vi erbjuder transporttjänster över stora delar av landet med huvudfokus på Skåne och Malmöregionen.

Vi planerar varje utkörning så att den blir så ekonomisk och så snabb som möjligt för dig som kund. Allt du behöver är bara låta oss veta vad som ska fraktas, vart leveransen ska, och när den ska vara där. Så löser vi det! Med oss kan du vara säker att du får din last i tid och på rätt plats. Kontakta oss idag för att få hjälp med din transport. Vi ser fram emot att bli din partner för transportlösningar.

    Behöver du hjälp med transport?

    Kontakta oss idag!

    Mer information

    Specialtransporter

    Betongtransport