Johan Persson har tillträtt som COO

17 mar, 2020

Johan Persson har tillträtt som ny Organisationsutvecklingschef/COO för AkkaFRAKT och kommer att ingå i AkkaFRAKTs ledningsgrupp. Johan kommer närmast från rollen som platschef på DHL. Som AkkaFRAKTs Organisationsutvecklingschef/COO kommer Johan primärt att ansvara för att stärka och vidareutveckla bolagets digitaliseringsagenda och supportera organisationen med förbättringsarbetet för att positionera AkkaFRAKT som ett bolag i världsklass. Johan kommer i tillägg att ansvara för arbetet med att maximera värdet av AkkaFRAKTs betydande fastighetsbestånd.

– Jag är mycket glad att få välkomna Johan Persson till AkkaFRAKT. Johans breda erfarenhet av organisationsutveckling samt förbättringsarbete inom logistik kommer vara en stor tillgång för oss. Johan börjar i en spännande tid av förändring där vi tillsammans tar AkkaFRAKT in i en ny epok, säger Carl-Henrik Söderström, VD AkkaFRAKT.  

Johan har tidigare haft ledande operationella roller inom tredjepartslogistik för DHL och är internt utbildad i DHLs motsvarighet till Six Sigma Black Belt som handlar om att effektivisera arbetssätt. Han har stor erfarenhet av att arbeta med implementering och utveckling av digitala system samt processoptimering som effektiviserar organisationen i sin helhet.

– Det känns otroligt roligt och spännande att kliva ombord på AkkaFRAKT som är en stor transport- och logistikkoncern i Sydsverige.  AkkaFRAKT har ett starkt varumärke med mycket lojala och trogna kunder samt delägare med stor entreprenörsanda och ”personligt engagemang”. Jag ser väldigt mycket fram emot att vara delaktig i AkkaFRAKTs framtida utveckling, säger Johan Persson har tillträtt som ny Organisationsutvecklingschef/COO för AkkaFRAKT.

För mer information kontakta:

Carl-Henrik Söderström, VD och presskontakt AkkaFRAKT 

Mail: Carl-Henrik.Soderstrom@akkafrakt.se

Tel: 072-200 27 76