Tredjepartslogistik (3pl) lager i Malmö

 

Tredjepartslogistik

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom tredjepartslogistik för företag som vill effektivisera och optimera sin logistik. Med bred erfarenhet inom logistikbranschen och stor kapacitet kan vi hantera alla typer av logistiktjänster, såsom lagerhållning och transport. Vi hjälper till med tredjepartslogistik oavsett vilken bransch ni är verksamma inom.

Vad är tredjepartslogistik?

Tredjepartslogistik innebär att en tredje part, som varken är företaget eller företagets kund, tar hand om hela eller delar av företagets logistik. Tredjepartslogistik kan även kallas för 3PL eller TPL, vilket syftar till Third Party Logistics. TPL omfattar allt inom lager, logistik, transport, distribution och terminal.

Med TPL menas alltså att ni outsourcar hela logistikkedjan eller utvalda delar av den till ett annat företag. Tredjepartslogistik kan vara en bra lösning för företag som säljer sina produkter direkt till konsumenter eller till andra företag. Heltäckande 3PL-lösningar frigör från stora kostnader för personal, lagerlokaler och transport.

Våra tjänster inom logistiklösningar

Transport är en viktig del av logistikkedjan. Vi som ett 3PL företag kan erbjuda olika
transportlösningar beroende på era behov: lastbilstransporter, tempererade transporter, transporter av styckegods och annat. Oavsett varutyp och destination har vi bilar som motsvarar era utmaningar.

Lagerhållning är också en del av vår kärnverksamhet. Detta innebär att vi kan lagra, hantera och leverera era varor åt er. Vi tar emot, packar och skickar era gods till kunder, samt hanterar returer. Vi ser till att varorna packas noggrant så att rätt produkt skickas till rätt kund.

Med vår distributiontjänst levererar vi era gods till era kunder som kan vara industri- och handelsföretag samt privatpersoner. Vi garanterar att varorna når sin slutdistanation snabbt och i bra skick.

AkkaFRAKT erbjuder sina kunder en smidigt och kostnadseffektiv 3PL från beställning till leverans. Fokusera på era kärnområden medan vi sköter logistiken!

Fördelar med 3PL

 • Ta bort en del som är tids- och resurskrävande.

Förutom att hantera allt från varumottagning och lagerhållning till plockning och slutleverans krävs dessutom kunskap och erfarenhet. Många företag har inte möjlighet att balansera mellan logistikaktiviteter och kärnverksamheten. Genom att outsourca logistik till en partner kan ni spara både tid och resurser. Detta är speciellt viktigt för företag som inte har möjlighet att hantera ordrar varje dag.

 • Förbättra kundupplevelsen.

Samarbete med ett pålitligt 3PL företag kan göra en enorm skillnad i företagets affärsverksamhet. Sådana problem som försenad leverans och dålig lagerhantering kan lätt undvikas med rätt samarbetspartner. Ni behöver bara ta emot beställningar och skicka informationen till oss. Så enkelt är det!

 • Tredjepartslogistik är flexibelt och kan anpassas till specifika behov.

Ni kan enkelt hoppa över vissa processer och endast beställa den tjänsten ni behöver. Eller kombinera olika tjänster beroende på uppdrag.

 • Ha olika typer av varor från olika tillverkare på ett och samma lager.
 • Slippa onödiga investeringar.

Dessutom kan 3PL-tjänster hjälpa företag att slippa investeringar i transport, anställning av personal, lagerhantering och så vidare.

Alla de ovan nämnda fördelarna ger också utrymme för affärstillväxt och expansion, vilket är målet för de flesta företag. Medan vårt mål är att hjälpa företag optimera och effektivisera logistik.

Tredjepartslogistik i Malmö

Vi har lång erfarenhet i logistikbranschen och verkar i hela Sverige med huvudfokus på Skåne. Om ni letar efter en pålitlig 3PL partner som kan sköta lagring, leveranser och returer åt er, kontakta oss idag. Vi tar hand om inleverans och lagerhållning av era produkter, plock och pack samt distribuerar orders till kunderna.

Ring vår erfarna specialister så hjälper vi att hitta den perfekta logistiklösning som kan vara både effektiv och lönsam. Vi sköter logistiken mellan ert företag och era kunder!

Kontakta oss

  Logistiklösningar

  Lagerhållning

  Tredjepartslogistik