Logistiklösningar för alla behov

 

Vi är specialister på logistiklösningar

Logistik är en central del av vår verksamhet. Det handlar om att hantera flödet av varor från tillverkning till marknaden på ett effektivt och hållbart sätt. En stor del av denna process handlar om att välja rätt logistiklösning som kan effektivisera hanteringen av transporter och distribution av varor. Vi på AkkaFRAKT är specialister på logistik och hjälper företag att leverera gods i rätt tid till rätt plats. Kontakta oss så skräddarsyr vi en logistiklösning som passar just era behov.

Våra logistiktjänster

Vi erbjuder en mängd olika logistiktjänster som kan hjälpa företag att hantera sina logistikbehov på ett smidigt och effektivt sätt. Våra tjänster omfattar allt från lagerhållning och orderhantering till transportplanering och tredjepartslogistik

Transportplanering

Transportplanering är en av de viktigaste tjänsterna som innebär planering och organisering av transport av varor från en plats till en annan. Det kan innebära att välja rätt transportmedel för varje transportbehov, att planera rutter och att övervaka leveranser för att säkerställa att de anländer i tid. Genom att outsourca denna process till oss kan ni spara tid och pengar. En välplanerad transport kan också bidra till att minska miljöpåverkan genom att optimera användningen av fordon och minimera onödiga transporter. Detta bidrar till en mer hållbar verksamhet.

Lagerhantering

Ett annat viktigt område där vi kan stötta er är lagerhantering. Detta inkluderar att hantera och organisera lagringsutrymmen, spåra inventarier och säkerställa att produkterna är lättillgängliga för snabb leverans. Vårt logistikföretag kan erbjuda lösningar för lagerhållning, inklusive uthyrning av lagerutrymmen och hantering av lagerbehov. 

AkkaFRAKT hanterar era varor från den stunden de anländer till lagret tills de distribueras till era kunder eller vidarelevereras till andra företag. Vi tar hand om era produkter så att ni kan fokusera på något annat viktigt i er verksamhet.

Returhantering

En annan viktig aspekt av logistiklösningar är hanteringen av returer. Returer är en vanlig del av varje företags verksamhet och kan orsaka stora kostnader om de inte hanteras effektivt. AkkaFRAKT kan hjälpa er att hantera returer genom att organisera returprocessen och säkerställa att returerna hanteras på ett miljövänligt sätt.

Pålitlig logistikpartner

Genom att anlita ett logistikföretag undviker ni kostsamma investeringar i lagerutrustning och transportfordon. Vi är verksamma i branschen sedan år 1936 och har utbildad och certifierad personal. AkkaFRAKT är ett pålitligt logistikföretag som garanterar effektiva och miljövänliga logistikprocesser. Vi löser alla utmaningar!

Vi utför kvalitetskontroller för att säkerställa att varor levereras enligt höga standarder. Som ett modernt företag använder vi teknologi för att tillgodose effektivitet, spårbarhet och säkerhet. Detta kan inkludera exempelvis användning av GPS, ruttplanering och logistikprogram. 

Logistikföretag i Malmö

Vi har lång erfarenhet i branschen och en stor kundnöjdhet. Vi erbjuder logistiktjänster i hela  Sverige med huvudfokus på Skåne, med konkurrenskraftiga priser och garanterat hög kvalitet på vårt arbete.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta logistiklösning som kan vara både effektiv och lönsam.

    Vi hjälper dig med logistiken, kontakta oss idag!

    Logistiklösningar

    Lagerhållning

    Tredjepartslogistik