Hyr kranbil i Malmö –
Professionellt utförda lyft- och transportuppdrag

 

Hyr kranbil i Malmö

Genom vår gedigna erfarenhet av kranbilar, åtar vi oss alla typer av lyftuppdrag. Uppdragen varierar och kan bestå av att lyfta och transportera arbetsbodar, förse byggjobbare på tionde våningen med tegel eller kapa trädgrenar i höga träd och trädfällning. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vid större projekt har vi även en entreprenadavdelning som kan hjälpa till med projektledning.

Kontakta oss för att hyra kranbil

Ring oss; 046-280 79 30

Kranbil för alla typer av lyftuppdrag

Med hjälp av våra kranbilstjänster kan du lätt nå höga höjder. Behöver du utföra ett byggarbete högst upp i huset och flytta dit föremål – då är lastbil med kran en effektiv och säker lösning. Vi garanterar säkra lyft av ditt objekt. Innan varje uppdrag lägger vi stor vikt vid att undersöka förutsättningarna så att rätt fordon med nödvändig krankapacitet samt utrustning finns på plats när det är beställt.

Våra kvalificerade förare har lång erfarenhet av att lyfta tunga och stora objekt till olika höjder. Våra kranbilar har en god stabilitet, stor lyftkraft och fungerar perfekt för att lyfta alla möjliga element på en byggplats såsom fönster, dörrar, container med mera.

Våra kranbilar

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett skräddarsytt alternativ till varje kund, både företag och privatpersoner. Vår kranbilspark består idag av små 2-axlade fordon till 4-axlade med kraftiga kranar för tunga och långa lyft. Vi tillhandahåller kranbilar med förare som klarar lyft av gods från:

 • 4 till 155 tonmeter
 • 2 till 40 meter rakt upp

Lastbil med kran är en smidig lösning när det krävs förflyttning av tunga föremål. Oavsett vad du behöver lyfta finns vi här att hjälpa till.

Användningsområden

Kranbil kan används överallt tack vare sin flexibilitet att smidigt förflyttas. Den används till att transportera och placera lite större och tyngre saker som du inte kan flytta på egen hand, till exempel byggmaterial. Exempel på vanligt förekommande uppdrag:

 • Leverans av material såsom grus, makadam och jord
 • Transport av byggbodar, container, lekstugor och spabad
 • Byggmaterialleveranser
 • Bredlastkörning
 • Tunga lyft
 • Trädfällning
 • Grävning och bortforsling av massor (grus, matjord, betong, ris och grenar)
 • Montering av glasrutor med sugklocka
 • Utkörning och hemtagning av storsäck

Hyr kranbil i hela Skåne

Kontakta oss om du behöver hjälp med lyftuppdrag i Malmö eller övriga Skåne. Vi har lång erfarenhet av att jobba med både mindre och större uppdrag i hela Skåne. Våra kranbilar har kapacitet för både långa och höga lyft.

Kranbil till ett bra pris

Dags att flytta in i ett nytt hus, ett nytt kontor eller ta båten ur vattnet när båtsäsongen är klar? Kapa trädgrenar i trädgården? Transportera storsäckar till din tomt? Vi utför alla typer av lyft till ett bra pris.

Priserna varier beroende på uppdrag och storlek på kranbil. Kontakta oss så beräknar vi slutkostnaden.

Privatperson?

Vi erbjuder kranbilstjänster för privatpersoner. Beställ en kranbil på vår webshop.

 

 

Kontakta oss