Bygglogistiklösningar som sänker dina kostnader och skapar en bättre miljö

Kontakta oss
Bygglogistik
  • Vill du få ditt bygge klart snabbare?
  • Vill du undvika att bli störd av icke aviserade leveranser i ditt arbete?
  • Vill du bidra till att minska ditt företags klimatavtryck?

Vi hjälper dig att få bättre kontroll över din tid och dina leveranser.

 Baserat på era önskemål kan vi planera och kontrollera logistikflödet till och ifrån arbetsplatsen för att säkerställa att ni får allt dit ni vill ha det, när ni vill ha det.

 Några exempel på de tjänster vi erbjuder inom Bygglogistik.

  • Samlastning av flera leverantörssändningar till en sändning, så att du har allt samlat till ditt nästa byggmoment.
  • Inbärningstjänster: Få rätt saker till rätt rum på rätt våningsplan utan att bryta ryggen.
  • Tunga lyft av våra skickliga och erfarna kranbilsförare.
  • Planeringsverktyg: Tillgång till planeringsportal där du får en tydlig bild av vilka sändningar som ankommit vårt lager och där du enkelt kan bestämma vilka du vill ha till din arbetsplats som en konsoliderad sändning.
  • CO2avtryck: Vi skickar (efter varje projekt eller månadsvis) proaktivt en rapport med ert klimatavtryck samt med vilka förbättringar ni åstadkommit.
  • Optimerad avfallshantering: Lägre avfallskostnad, bättre källsortering samt enkel avfallsrapportering för farligt avfall.

Fördelarna detta skapar är förutom lägre kostnader även förbättrad arbetsmiljö, minskad risk för olyckor, snabbare byggprocess och ett minskat klimatavtryck.

Vi erbjuder en gratis workshop där vi tar fram en plan för hur mycket tid och pengar vi tillsammans kan spara i ert nästa bygge. Ta kontakt med oss redan idag, så tar vi fram en lösning som passar just ert projekt! 

Boka möte med oss!

AkkaFRAKT är er oberoende logistikpartner för alla typer av byggprojekt. Med strategiskt placerade logistikcenter i hela Skåne och med våra engagerade medarbetare kan vi erbjuda den servicen ni behöver. Vi är er logistikpartner i hela byggprocessen, från grus till hus. 

Intresserad av en helhetslösning för ditt farliga avfall?

Ny lag gällande spårbarhet för farligt avfall trädde i kraft den 1/11 2020. AkkaFRAKT har möjlighet att agera ombud åt er som avfallsproducent och automatiskt rapportera era uppgifter till Naturvårdsverket. Kontakta oss på 0770-780 700 eller fa@akkafrakt.se för...
Kontakta oss
Senaste

Mer information

Anläggningsfordon

Kranbilar

Avfall

Specialtransporter

Distribution & Styckegods