Nu finns byggprodukter i shopen!

6 okt, 2022

AkkaFRAKT tar nu ytterligare ett steg för att hjälpa våra kunder med avfallsminimering. Som ett led i vårt hållbarhetsarbete samarbetar vi med våra kunder för att rädda fullgott byggmaterial ifrån att bli avfall.

På varje byggarbetsplats blir det material över, material som inte ens har packats upp från originalförpackning. Tidigare gick mycket av det materialet till återvinning men nu erbjuder vi våra kunder en lösning för att istället låta någon annan få användning av byggprodukterna. Som kund slipper du tippavgifter och gör dessutom en rejäl klimatbesparing. Exakt hur stor klimatbesparing kan vi enkelt skicka med som en rapport och bidra till era hållbarhetsmål.

Klicka in på vår shop för att hitta produkter till ditt projekt! Både privatpersoner och företagskunder är välkomna att fynda!

Vill du veta mer om våra tjänster för byggarbetsplatser? Kontakta Jhonny Blom på 0709-114 929