Marknadsområdeschef sökes!

1 okt, 2021Lediga tjänster


Placeringsort: Malmö

AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern med bas i södra Sverige. AkkaFRAKT omsätter ca 800 miljoner kronor och har ca 450 fordon till sitt förfogande. Kunderbjudandet omfattar nationella och internationella transport- och logistiktjänster inom områdena Bygg & Anläggning, Industri & Handel, Kran, Maskin Special, Miljö och Jordbruk. För att leverera våra kundanpassade totallösningar har vi en flotta av olika fordon och containrar, terminal med kyl- och frysmöjligheter, grustäkt och mycket mer. Läs gärna mer på akkafrakt.se
Tycker du att det är spännande att vara med och bygga en framgångsrik organisation där du får stor möjlighet att påverka? Drivs du av en ansvarsfull roll inom vilken du arbetar proaktivt och drivande? AkkaFRAKT genomgår en betydande utveckling och behöver i denna
förstärka organisationen med en Marknadsområdeschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Marknadsområdeschef ansvarar du för att optimera masshanteringen inom affärsområdet anläggning. Vi söker dig som dels kan driva och utveckla nya projekt, agera bollplank till affärsområdeschef samt att med affärsmannaskap driva försäljningen vid större
affärer.

Dina arbetsuppgifter utgörs av:
– Planering och optimering av daglig drift på befintliga anläggningar
– Etablera kontakter och bygga förtroende mot marknaden
– Bidra med expertis kring behandlingsmetod och återvinning av jordmassor
– Löpande kontakter med myndigheter
– Försäljning, marknadsuppföljning och att utarbeta arbetsmetodik för att omhänderta och återvinna jordmassor
– Administration/dokumentation, provtagning, efterkontroll, uppföljning, rapportering till myndighet, underlag och registervård av affärssystemet (med stöd från övrig administrativ personal)
– Att aktivt arbeta för att utveckla nya möjligheter till nya mottagningsplatser tillsammans med affärsområdeschef för anläggning samt skriva avtal
– Att arbetet bedrivs kostnadseffektivt och utvecklingsorienterat
– Ansvara för att terminal och mottagningsplatser sköts enligt tillstånd för verksamheten tillsammans med affärsområdeschef för anläggning
– Driva försäljningen vid större affärer

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som med grund i adekvat utbildning eller erfarenhet från branschen har kunskap om hantering av schaktmassor och försäljning. Du har en god förmåga att se affären och såväl helhet som detaljer. Du är trygg i din kunskap och trivs i rollen att äga ansvaret för en avdelning och leveransen. Du har mycket god förmåga att etablera kontakter och bygga förtroende i affärsrelationer på marknaden. Det är meriterande om du har erfarenhet av att i viss utsträckning tolka föreskrifter, lagar och andra krav som styr verksamheten. Du är en duktig kommunikatör – internt såväl som externt och du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Du trivs med att arbeta flexibelt i en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du karaktäriseras av en positiv och förtroendeingivande framtoning i kombination med att du är affärsmässig, relationsbyggare,
diplomatisk och har god förmåga att coacha och leda i rollen som marknadsområdeschef. Du har förmågan att stödja och ifrågasätta samtidigt som du är handlingskraftig och får saker att hända. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs när det behövs.

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2021-10-29.
Du ansöker genom att mejla din ansökan med CV till kristine.nilsson@akkafrakt.se.
För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta
Kristine Nilsson; kristine.nilsson@akkafrakt.se alternativt +46709114919.