Vi förbättrar!

1 sep, 2021


Såhär såg det ut i fredags när vår delägare, Robert Hansson och vår containerguru, Mats Paradis, höll ett förbättringsmöte på containerdepån i Malmö. Där pågick livliga diskussioner och utbyte av idéer kring hur vi kan förbättra lasttäckningen på containrarna så att det blir mer trafiksäkert, miljövänligt och arbetsmiljövänligt.

Vi arbetar aktivt med att finna nya transport- och logistiklösningar för att främja våra kunders konkurrenskraft och bidrar samtidigt till utveckling inom branschen.

P.S. Visste du om att genom att täcka containrar vid tomkörning kan du spara upp till 15% av bränsleåtgången?

Vill du veta mer om våra avfallslösningar? Kontakta oss på 0770-700 780 eller info@akkafrakt.se. Är du privatperson kan du även boka din container eller beställa avfallssäck direkt via webshopen https://akkafrakt.se/webshop/