Fem snabba med Marcus Wahlström

23 jul, 2021Våra medarbetare

Fem snabba med Marcus Wahlström:

1. Vilken funktion har du på AkkaFRAKT?
Jag sysslar främst med utvecklingen av vår webshop och e- handel.

2. Hur länge har du varit på AkkaFRAKT?
Det blir ett år den 14:e september.

3. Vad är det bästa med ditt jobb?
Att det är ombytligt, och det händer saker hela tiden.

4. Vad gör du helst när du inte är på AkkaFRAKT?
Vi är en handbollsfamilj, just nu är dottern och en av sönerna aktiva handbollsspelare. Själv drar jag mitt strå till stacken genom att vara materialförvaltare för klubben. I övrigt så tränar jag själv på Friskis, och jag tycker mycket om att resa. Om bara ett par dagar bär det åt till Cypern, det har verkligen varit efterlängtat!

5. Sist men inte minst – vad blir det till middag?
Ikväll åker några burgare på grillen 🙂

Ha en underbar resa, Marcus!