På jakt efter dekorsten till din trädgård?

21 jul, 2021

På jakt efter dekorsten till din trädgård? Låt oss hjälpa dig att välja rätt sort!

Dansk sjösten används som dekorsten i svenska trädgårdar. Från botten i havet finns denna sten naturligt i vårt grannland Danmark. Sjöstenen tas upp ifrån havet och sorteras ut till olika storlekar. Här hos AkkaFRAKT kan du beställa din sjösten som dekoration till dina rabatter, runt huset eller till uppfarten.

Beställ direkt via https://akkafrakt.se/webshop/. I vår webshop har vi allt från dekorsten till jord och träbark. Ska du anlägga en ny uppfart finns även grus- och krossprodukter att beställa. Alltid 15% rabatt på hela köpet om du beställer 2 materialsäckar eller fler. Enkel och smidig leverans med kranbil till din tomt.

Passar inte leveranssättet med säck kan vi erbjuda leverans i lösvikt för tippning eller lossning med kranbil och skopa. Kontakta oss på info@akkafrakt.se.

Är du även i behov av container? Beställ direkt via https://akkafrakt.se/webshop/