Marcus Gedda börjar som System- och analysspecialist

12 jul, 2021Våra medarbetare

Vi har nöjet att meddela att vi har rekryterat Marcus Gedda som System- och analysspecialist.

Läs hela intervjun med Marcus där han berättar om sina planer på att bli AkkaFRAKTs främsta robottämjare genom tiderna, och hur han balanserar livet som – kanske inte en helt vanlig – IT- kille, med livet som rockstjärna i bandet By Aim.

Vi gläds även åt att vi utökat AkkaFRAKTs husband med ytterligare en deltagare.

1. Din bakgrund, erfarenhet och egenskaper viktiga för rollen:
Med  min kandidatutbildning i systemvetenskap och arbetslivserfarenhet har jag bra koll på flera typer av system, och gillar att lösa många typer av problem. Dessutom vill jag som person framåt och förbättra grejer.
Jag är framåt, öppen och mycket humor, inte den typiska IT- personen.

2. Varför valde du AkkaFRAKT?
Jag fick en väldigt bra känsla av att jag kan få möjlighet att utvecklas, och få energi. Jag kände också snabbt värmen från kollegor och chefer.
Det känns lite kul att komma tillbaka till logistikbranschen. Pappa hade ett importbolag, och jag är delvis uppvuxen på olika blomsterterminaler i Oxie, Helsingborg och Nederländerna.
Sen är det kul att prova på att jobba på ett medelstort bolag med de resurser som finns.

3. Vad motiverar dig att göra ditt yttersta?
Det har alltid funnits där, den ständiga känslan att bli bättre och utvecklas. Kanske kommer det från födseln som himmelsblå.

4. Dina arbetsuppgifter och fokus framöver?
Automatisera och digitalisera AkkaFRAKT. Att hjälpa till med förbättringar, och även att bli AkkaFRAKTs robotspecialist.

5. Sist men inte minst kommer en lite mer personlig fråga: Berätta nånting om dig själv som folk nog inte känner till?
Jag brukar skämta om att jag är rockstjärna på deltid, men musik betyder väldigt mycket. Jag har släppt två skivor med mitt band By Aim.

Välkommen, Marcus!