AkkaFRAKT stärker kompetensen inom Bygglogistik

10 maj, 2021

Vi har nöjet att meddela att vi, i linje med vår strategi, har rekryterat Daniel Svensson som Affärsutvecklare inom Bygglogistik. Bygglogistik är ett område som har potential inom AkkaFRAKTs samtliga marknadsområden. Daniel har tillträtt rollen den 3 maj.

Din bakgrund, erfarenhet och egenskaper viktiga för rollen?

Jag är uppväxt i Skurup men bor för närvarande i Ystad tillsammans med min gravida sambo Sofia och treåriga dotter Ebba. Då min farfar och sedan pappa och hans syskon drivit åkeri & däckservice i Skurup har jag företagande och entreprenörsanda i blodet. Jag hamnade däremot själv i en annan yrkesbana och jobbade i bygghandel under drygt 14 år, de senaste två åren har jag jobbat hos en stålgrossist i Malmö. Erfarenheten jag fått genom att jobba med byggprojekt under lång tid har gett mig en förståelse för byggprojektens utmaningar och var det finns potential till effektivare processer.

Förmågan att hitta problemområden och att kunna utveckla och hitta lösningar för dessa är viktig i min roll, våra kunder måste känna att vi förstår deras vardag och att vi är en samarbetspartner till dem. Mitt stora engagemang i kundernas behov och min vilja att hitta lösningar för detta kommer hjälpa mig mycket i arbetet.

Varför valde du AkkaFRAKT?

AkkaFRAKT är välkänt för mig och ett spännande bolag som jag tror stenhårt på, att jag samtidigt får möjlighet att utveckla ett område med stor potential avgjorde saken.

Vad motiverar dig att göra ditt yttersta?

Möjligheten att skapa långsiktiga relationer och samarbeten, både med kunder och kollegor.

Dina arbetsuppgifter och fokus framöver?

Min första tid på Akka kommer ägnas åt att lära känna alla kollegor och skapa en förståelse för dagens arbetssätt, parallellt med detta kommer jag även att vilja träffa kunder för att få lära mig mer om deras logistiska utmaningar. Fokus kommer att ligga på utveckling och att se vilka nya affärsmöjligheter som finns för oss att jobba med.

Sist men inte minst kommer en lite mer personlig fråga: Berätta nånting om dig själv som folk nog inte känner till?

Jag sjunger i min ensamhet i bilen eller kring min familj som inte har något val, men det finns ett Youtube-klipp där jag sjunger ”Änglahund” på en fest på Dannero-scenen. De 25 första kunderna som hittar klippet och vill prata bygglogistik får eftermiddagsfika på köpet:-)

Du når Daniel på  0709114 937 eller daniel.svensson@akkafrakt.se. Daniel tar gärna en bygglogistik-fika med dig även om du inte hittat Youtube-klippet;-)

Du når oss som vanligt på 0770 780 700 eller info@akkafrakt.se.