Jimmy Östling, vår nya transportledare på Miljö

11 jan, 2021

Vi fortsätter att växa och det gör även våra ambitioner om att ha en kundservice i världsklass. Därför har vi förstärkt vår organisation med en ny transportledare inom Miljö. Jimmy Östling har mångårig erfarenhet av transportledarrollen från företag som Schenker, GDL och även några år inom transportplanering av färdtjänst, sjukresor och skolresor inom Länstrafik Kalmar. 

– Jag har ofta sett lastbilar med AkkaFRAKT märket och det har spontant känts som att AkkaFRAKT alltid har legat i framkant i branschen så det ska bli kul att få vara en del av detta, säger Jimmy.

Som ny på skutan har Jimmy fullt fokus på att lära sig så mycket han kan och sätta sig in i rollen så fort som möjligt. 

– Jimmy kommer in som ett efterlängtat tillskott inom transportledning och kundtjänst på Miljö. Samtidigt övergår Åsa Rexhed till en kombinerad tjänst inom transportledning och säljsupport på Miljö där hennes största fokus kommer att vara farligt avfall, lättare säljarbete och administration. Detta för att vi skall på ett ännu effektivare sätt möta våra kunders behov, säger Anders Hallström, Affärsområdeschef Kran, Specialtransporter & Miljö.

Jimmy bor i Svedala tillsammans med sin familj som består av sambo och två barn i åldrarna 1 och 5 år. Han har under sin uppväxt ägnat väldigt mycket tid inom idrott med både fotboll och handboll som han till slut satsade på. Han har spelat i näst högsta serien i Sverige med både Stavsten från Trelleborg och senare IFK Malmö där han var med när laget gick upp till elitserien -07. 

Han älskar frågesport och tävlingar i alla dess former. 

– Jag kom med i NRJ`s frågetävling “Vinn Adams pengar” och har nästan vunnit mot Adam Alsing. Jag förlorade bara med 7-2, säger Jimmy och ler. 

Vill du prata med Jimmy om våra avfallslösningar eller beställa en container? Ring vårt nationella nummer 0770 780 700 eller 046 280 79 40 direkt till miljöavdelningen.