Förstärkning inom säljkåren

28 dec, 2020

Vi växer så det knakar och har därför rekryterat en förstärkning på säljsidan. Den nya tjänsten heter Fältsäljare bygglogistik, och vår nya medarbetare heter Marcus Svensson. Marcus huvudsakliga uppgift framöver är att öka vår närvaro för nya och befintliga kunder.

“Som fältsäljare vill jag skapa starka band mellan samarbetspartners samt finna goda lösningar som både gynnar kunder och AkkaFRAKTs medlemmar”.

Din bakgrund, erfarenhet och egenskaper viktiga för rollen?

Jag kommer senast ifrån VA Gruppen Transport där jag varit sen 2008. Jag började som chaufför och slutade som driftansvarig för åkeriet. Jag känner att jag har mångsidig kunskap om åkeribranschen, är social och envis.

Varför valde du AkkaFRAKT?

Akka för mig är kvalitet och god service, och det vill jag vara delaktig i.

Vad motiverar dig att göra ditt yttersta?

Den viktigaste motivationen för mig är nöjda kunder.

Sist men inte minst kommer en lite mer personlig fråga: Berätta nånting om dig själv som folk nog inte känner till?

Jag lever gårdsliv med min familj och alla våra djur hästar, hund och kaniner.

Du når Marcus på telefonnummer: 0709-114 914, 
Epostadress: marcus.svensson@akkafrakt.se