Förstärkning på anläggningssidan

17 dec, 2020

Ni har väl inte missat vårt nytillskott på anläggningssidan? Marcus Wahlström smög sig in redan i höstas, och ska fokusera på arbetet med B- tillståndet. Givetvis trivs han som fisken i vattnet hos oss.

Din bakgrund, erfarenhet och egenskaper viktiga för rollen?

Jag kommer från Swerock, där jag började 1997 som vågbiträde i en täkt av en ren slump egentligen.
Jag har arbetat som transportledare väldigt länge, jobbat som säljare, och varit ansvarig för transportverksamheten i södra Skåne i många år. 

De senaste 4 åren arbetade jag med återvinning/Recycling där jag var ansvarig och drev tre mottagningsanläggningar/terminaler i Malmö.

Jag var inne på mitt 24:e år i Swerock när jag tänkte det var dags att sadla om och testa något ”nytt”

Varför valde du AkkaFRAKT?

Jag valde AkkaFRAKT för att jag tyckte det verkade vara ett spännande företag som har varit med i branschen i många år och har ett väldigt gott rykte, bra resurser och fantastiska förutsättningar för att leda marknaden.

Vad motiverar dig att göra ditt yttersta?

Personligen ser jag m g själv som en väldigt engagerad, arbetsam och driven person som gillar att göra affärer och hitta smarta lösningar.

Dina arbetsuppgifter och fokus framöver?

Fokus är att lära känna organisationen och förtaget och bygga upp nya och underhålla gamla kontakter. Jag ser att vi har en enorm kunskap inom företaget och många som har spetskompetens, vilket är positivt.

Sist men inte minst kommer en lite mer personlig fråga: Berätta nånting om dig själv som folk nog inte känner till?

Det folk nog inte känner till är att jag faktiskt gjort Hole in one i golf, med vetskap att det var ett riktigt skitslag men ändå.